maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Viikon alkua..

Viikonloppu meni hujauksessa. As always. Suhteellinen ajankulun tuntuhan erottaa viikon ja viikonlopun toisistaan. Perjantai-ilta sujui susheillessa. Moukkana, olin isännästäni poiketen pukeutunut housuihin.. Onneksi sentään ymmärsin syödä todella paljon, mikä osoitttaa pelkästään kunnioitusta kokille..
La piti ottaa oikein kunnolla lepoa. Ei tarvinnut lähteä hyppimään päivällä mihinkään suuntaan kun syväunen tarve valloitti koko kehon. Mieletön tunne kun tietää, että univajetta on noin kolme vuotta ja viime lauantain aikana se taisi lyhentyä vuodella. Eläköön nukkuminen ja laatu-uni!
Euroviisut tuli seurattua espoossa samoilla mestoilla kuin viimekin vuonna. Illan puheenaiheeksi nousi Kantri-Helenan mahdollinen kuolema(sorry katri-helena mutta sä olit ollut vielä vedossa harjoituksissa mutta sut oli vaihdettu joulupukkiin, ja paikalla oli nähty ambulanssikin), ja toinen melko huvittava kohta oli kun seinän kokoisesta taulu-TV:stä alkoi tulvia viime vuoden viisuja. "Finland 12 points" . Vielä kun äänekkäämpi kisaisäntä jaksoi hihkua viime vuoden pisteiden jaon kohdalla, oli absurdipaketti rusettia vaille valmis.

Kuvat: äitienpäivä koivustelua ja bränikät tossut

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

...tossut on suoraan taivaasta, mutta kuvakulmassa/rajauksessa/taustassa on vielä vähän skarppaamisen varaa... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...