perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Iisi perjantai

Pitkä vapaa...mitä luxusta. Kerrankin muka ehtii tekemään kaikki
rästihommat(lue:ehtii ajattelemaan niitä päivän aikana) ja nauttimaan seesteisestä ja rauhallisesta vapaapäivästä. Lattiathan tuli jo pestyä edellispäivänä, peppis kävi myös korjaamassa fillarin(niiiiin kiitti edelleenkin), joten mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa.
Aamiaiseksi keitin vahvaa tummapaahtoista kahvia, tein purjosienimunakkaan(todella onnistunut) ja luin Hesarin. (taustalla orkideani ja annansilmäni kukkiessa entistä kauniimmin)
Tänään olisi huima tavoite käydä juoksemassa pieni lenkki sinisen taivaan alla ja sitten iltapäivällä maikkiksen kanssa kauneushoitolaan..mikä luonnollisestikaan ei ole tarpeellista mutta ah, niin hyödyllistä ja toivottavasti..rentouttavaa..
ps. Late on nyt Teuvalla ja jos hyvin käy niin kesän hotimmat speedokuvat tullaan näkemään tälläkin palstalla. Late jos kuka osaa myös ottaa iisii.
ps2. Erästäkin naista (ei, se en ole aina minä) pussattiin yllättäen ja varoittamatta(ja tilaamatta) toissapäivänä. Näppärän yllärin jälkeen kundi tokaisee: "Oliks paha?" WHAT the wok, kysymys se on??! Ja mitkä on ikään kuin vastausvaihtoehdot? Hei kysytään sitten etukäteen jos on jotain kysyttävää mutta ei systätä sitä sosiaalisen epämukavan tilanteen hoitamista kohteeksi joutuneen daamin niskoille. "Oliks paha?!" No varmaan, jos sitä kerran tarvii kysyä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko korjata, mun mielestä toi sun annansilmä on saintpaulia tai toiselta nimeltää paavalinkukka, jos tarkoitit kukkaa mikä on kuvassa ;)

Oikein mukavaa ja rentouttavaa vapaapäivää

terveisin loimaanlikka pulina

norppa kirjoitti...

dääämn! mä arvasin et joku kohta tässä arpoessa meni mieleen. ehkä mä vaan tarkistin että ollaanks siellä hereillä.. ;)
mestoilla on kuulemma joku huimaavan iso moottoripyöräparaati huomenna! loimaalla sitä sitten aina sattuu ja tapahtuu. toivottavasti niistä osa jää yöpymäänkin paikkakunnalle.. ;)

MinkkiP kirjoitti...

Late's new gear on nyt näytillä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...