keskiviikkona, lokakuuta 08, 2008

Määrätietoiselle ja ennakkoluulottomalle puolivaltakuntaa

Se on taas informaation välityksen paikka, sillä yksi maailman parhaimmista työpaikosta, maailman parhaammalla seudulla on avoinna:

Loimaa hakee kaupunginjohtajaa:

Jyvällä tulevaisuudesta
Loimaan kaupunki on oman seutukuntansa kaupallinen ja hallinnollinen keskus varsinaissuomalaisessa kulttuurimaisemassa. Alastaron ja Mellilän kuntaliitosten jälkeen kaupungin väkiluku tulee vuoden 2009 alusta ylittämään 17 000 asukasta.

Oletko jyvällä tulevaisuudesta?

Nykyisen viranhaltijan siirtyessä eläkkeelle etsimme ennakkoluulottomasti eteenpäin katsovaa
KAUPUNGINJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Viran kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastuullisista johtamistehtävistä. Arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon, luontevaa ulospäin suuntautuneisuutta, sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, elinkeinoelämän tuntemusta sekä määrätietoista kehitysmyönteisyyttä.
Loimaan kaupunginvaltuustolle osoitetut hakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa kaupunginhallitukselle 24.10.2008 klo 15 mennessä osoitteeseen PL 9, 32201 Loimaa.
Lisätietoja virasta antavat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Teuvo Suominen, puh. 040 771 0452 , kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mika Mutala, puh. 050 558 2555 ja kaupunginjohtaja Jorma Kopu, puh. 0500 741 593 . Lisätietoa Loimaan kaupungista: http://www.loimaa.fi/

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Ootko pistänyt hakupaperit jo menemään?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...