keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Almamedia mai ääss


Oli jo vähällä etten alkanut tilittää syviä ja seesteisiä tuntojani syksystä, elämästä, sen eri vaiheista ja ihmisyyden tunteista - mutta Almamedia tuli ja pelasti!
Tervetuloa Armeniaan ja -50 luvulle. Siis anteeksi, vuosituhannelle joka alkaa kakkosella, ja Suomeen, Eu:n entiseen puheenjohtajamaahan.
Tämän päivän paras uutinen oli, että Lapin kansan päätoimittaja Johanna Korhonen erotettiin toimestaan luottamuspulan vuoksi.
Luottamuspula = pystyy sitoutumaan ja perustamaan perheen toisen ihmisen kanssa, joskin samaa sukupuolta olevan.
Asuu naisen kanssa. Eiiikä! OMG! Uuhhuh, onpas kauheeta ja jopas jotakin. Eikö kukaan kysynyt työhaastattelussa, että satutko muuten olemaan lepakko tai vasuri? Pitänee lähettää Almamedian rekryosastolle 10-kysymystä työhaastattelijalle muistilista.

Johanna Korhonen sanoo tiedotteessaan, että maanantaina pidetyssä tapaamisessa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne ja kaksi muuta yhtiön johtoon kuuluvaa painostivat erittäin voimakkaasti häntä luopumaan Lapin Kansan päätoimittajuudesta. Korhosen mukaan hänen väitettiin salanneen puolisonsa sukupuolen.
Piti oikein virkistää muistia kuka Almamedian johdossa on. Kai Telanne on vuonna 1964 syntynyt kauppatieteiden maisteri. Ei siis mikään vanhemman sukupolven pönöttäjä. Ehkä pönöttäjiä on alkanut pesiytyä myös meihin nuorempiin. Tai ehkä Telanne toimii vain viestintuojana. Ehkei Telanteella ole yksityishenkilönä mitään lesboja vastaan, ehkä se tosiaan vasemmistoliittolainen puoliso mikä syö Almamediaa. Mutta että. Onhan sitä kautta aikojen päätoimittajien rouvat kuuluneet kaiken maailman Lions Leideihin, eikä niillä ole silti lehtien pääkirjoittajien pallit heiluneet. Siis tällä kyseessä olevalla tavalla.

Todella kiinnostavaa. Kuka on sanonut ja mitä?

Nyt olisi hyvä aika jättää se Iltalehti ostamatta.

Lapin kansa kirjoittaa asiasta

2 kommenttia:

hna kirjoitti...

Franssi onkin jo tarpeen, koska Ike on luvannut olla lähettelemättä tekstiviestejä.

Norppa, Noora kirjoitti...

Mutta onko se niin että päätoimittaja jonka puoliso on kuntavaaliehdokas, ei ole puolueeton? - vai niin että nainen jonka puoliso on nainen, ei ole kyvykäs? - vai että nainen, jonka puoliso on vasemmistoliittolainennaiskuntavaaliehdokas,
ei ole tahdottu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...