torstaina, lokakuuta 23, 2008

Äänestä Hanna Kopraa - nro 800Viimeinen mahdollisuus äänestää näissä vaaleissa on sunnuntaina.
Olen kuta kuinkin jättänyt lähipiirin rauhaan, enkä ole tyrkyttänyt kenellekään mielipiteitäni siitä "ketä pitäisi äänestää". (mikä saattaa olla kyllä pienoinen virhe) Myös 1o vuotta nuorempi serkkuni ihmetteli eilen moista vaalirauhaa, mutta totesin että kyllä sen ikäinen ihminen osaa itse jo päättää ketä äänestää, kunhan käy äänestämässä. Sen muistin sentään sanoa ainakin kolme kertaa. Kunhan käy äänestämässä. Ei ole myöskään pahitteeksi, että ajattelee asioita. Eikä olisi pahitteeksi, että tekisi jotain niiden eteen. Jos ei itse jaksa/viitsi/kiinnostu yhteisten asioiden hoitamisesta, niin sitten käy edes vetämässä ruksin sen ihmisen kohdalle joka jaksaa/viitsii, ja jota kiinnostaa.
Käykää siis nyt hemmetissä äänestämässä Hannaa, jos ette tiedä ketä äänestää. Ja vaikka tietäisitte niin käykää silti. Hanna on ensimmäistä kertaa ehdolla, joten turha ruikuttaa ettei siellä kukaan vaihdu, jos ei käy itse äänestämässä sitä muutosta. Lapsiperheelliselle Hanna käy ehdokkaaksi koska yhdestä on jo kokemusta, toinen on tulossa. Helsingissä kasvaneena yrittäjäperheen lapsena on ymmärrys siitä miten pienyrittäjä tienaa täällä tulonsa, ja Steiner-koululaisena on näkemys mahdollisuudesta myös erilaiseen peruskoulutukseen.
Hanna on myös niitä ihmisiä, jotka poimivat roskan kadulta(kyllä, jonkun toisen heittämän roskan), joka vie kuolevan pikku linnun Korkeasaareen pelastettavaksi tai soittaa poliisille kun 12-vuotiaat kantavat kaljasäkkiä.
Tämän lisäksi Hanna on aina ollut Ystävä hädässä. Arvostan ihmistä joka auttaa silloin kun toinen tarvitsee apua, vaikka itsellä on kädet täynnä muutakin hommaa. Kaikista ominaisuuksista huolimatta, tai juuri sen vuoksi, suuri yhdistävä tekijä on välillä reippaanakin villiponina laukkaava huumori. Tuntuu helpottavalta kun joku toinenkin nauraa yhtä paljon, yhtä älyttömille asioille ja jaksaa nähdä paljonkin vaivaa jotta yllätyspaketti tavoittaisi vastaanottajansa. Sillä nehän ovat aina niitä elämisen arvoisia hetkiä.

ÄÄNESTÄKÄÄ HANNAA - NRO 800!

3 kommenttia:

hna kirjoitti...

Kauheee kun ihan punastuttaa…

Kiitokset, myös eilisestä Ruoholahden keikasta. On vaan helpompi jakaa hassun hauskoin sanakäänteinen turvallisuuttavarjelevia asusteita ja muuta ropakandaa…

Läpi tai ei, niin voitaisiin lanseerata sellai vaalienvälissä tyypinen juttu. Kun ei ainakaan puoli kaupunkia jaa toiselle puoliskolle mitään erityistä. Ens syksynä vaikka omenia, jotka muuten menisi hukkaan.

Norppa, Noora kirjoitti...

Kyllä! Voitais sopia että käydään ottamassa kontaktia ja jakamassa heijastimia tai omenoita tai ikkunaskrapoja, nenäliinoja tai vaikka vaan hyvää mieltä(niiden ilmainen halaus) -kylttien kanssa, niin että kotimatkalla olevan ihmisparan ei tarvitse tukehtua
Ei ne tiskirätitkään mikään huono idea ollut. Toiset vaihtaa niitä ihan liian harvoin, tai käyttää väärää asiaa tiskirättinä.
Otetaan Jutta mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sori. Mä olen jo äänestänyt. Äänestin totta kai miestä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...