maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Vappulukemiseksi - naisten bad mokat

Eräänkin miehen sivuilta löysin mahtavan lukuvinkin! Jos Vappuna tuleekin jäätyä kotiin läpimään neljän seinän sisälle ja ylimääräistä tiedonnälkää riittää, niin eikun klikkailemaan!
Netti on siitä mahtava väline, että kuka tahansa voi olla minkä tahansa alan asiantuntija, jakaa tietouttaan laaja-alaisellekin yleisölle. Etenkin seksistä, mistäs muusta. Tästä tulikin mieleeni, että olenpa yllättynyt ettei kukaan ole tarttunut ilmaisen neuvonnan palvelu tarjoukseeni. Kummallista. Hyvät neuvothan ovat kalliita!
No men mutta. Asiaan. Jossain vaiheessa tälläkin forumilla on mietitty, että miksi suomalainen mies on kriisissä.. Nyt syy on selviämässä..Naiset tekevät järkyttäviä seksivirheitä. Kyllä! Seksivirheitä! Mutta ei huolta, nyt hyvät siskot on mahdollista ottaa opiksi ja olla virheetön seksikumppani. (tai sitten harrastaa kyseistä toimintaa miehen kanssa, joka ei näe partneriaan lahnana..)

Naisten yleisimmät - ja vakavat - seksivirheet

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Pitkästä listasta muutama poiminta:

Moka 14: miehet ei tykkää tyhmistä ja innottomista naisista.
Mitä ihmettä, yleinen väitehän on, että miehet panee mitä vaan mikä liikkuu??

Moka 13: ällöttävät alusasut. Naiset käyttävät tunnetusti ällöttäviä jätesäkin tyylisiä alusasuja toisin kuin miehet, jotka käyttävät aikaa ja rahaa tyylikkäiden alusasujen hankintaan ja huoltoon. Vai onko joku muka joskus nähnyt suomalaisen miehen, jolla on jalassaan vähän kulahtaneet salihousukuvioiset blackhorset?


Hyvää vappua kaikille toivoo seksivirheetön maikki

Elina/ Mielitty kirjoitti...

No huhhuh... Mähän olen ihan seksivirheellinen!

Tuo alusasu-kohta jäi minuakin mietityttämään. Enpä ole tavannut vielä sellaista miestä, joka "tuhlaisi" samanverran alusvaatteisiin kuin minä. Enkä varmaan tule tapaamaankaan. Pidän ihan hyvänä saavutuksena, jos mies vaihtaa kalsarit kerran päivässä...;)

Nimetön kirjoitti...

Enpäs tiennytkään, että mieskin voi olla noin typerä. Lukekaa vaan cosmosta mielummin.

Nimetön kirjoitti...

Alusasujen hankintaan ei käytetä aikaa eikä rahaakaan tarpeettoman paljon. Mennään vain kauppaan ja ostetaan sopivat ja oikeasta materiaalista ja tullaan pois. Eli on aivan dorkaa ostaa jotain pitsejä kun niillä ei suojausfunktion kanssa ole mitään tekemistä. Kyllä. Alusasujen tehtävä on suojata ulompia vaatekerroksia ja herkkiä ihokohtia hiertymiltä.

Tämä ohje vain on ilmeisesti liikaa monelle naiselle, koska lingerien hankintaan voi näköjään käyttää määrättömästi aikaa ja hurjasti rahaa ja tulos ei useinkaan ole kaksinen ja muistuttaa lähinnä mustaa jätesäkkiä.

Hygieniasta sen verran, että nykymiehillä on ainakin täällä kaupungissa tapana vaihtaa alusvaatteet aina päivittäisen suihkun jälkeen. En tiedä miksi niitä pitäisi vaihtaa useammin. Jos te tiedätte, niin kertokaa ihmeessä. Vaelluksilla, yleensä maastossa ja kenttätöissä tulee vaihdettua harvemmin. Asia ei kerta kaikkiaan ole tärkeä olosuhteet huomioon ottaen. Mutta heti vaihdetaan kun tulee tilaisuus peseytyä. Näin ainakin minä teen. Muista en vastaa.

Ai niin, Mielitty. Blogiisi ei voi kommentoida kun se vaatii jonkun visual verificationin ja tehokkaaksi viritetty firefox ilmeisesti kadottaa kuvan.

Nimetön kirjoitti...

Jee! Uusi määrite! Seksivirhe! Onnittelen, nyt virheitä tekemään. Virheitä saa ja pitää tehdä! Eikä niistä pidä oppia mitään!

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Muu,

kyllä minulla Tulikettu näyttää tuon word verificationin mallikkaasti. Se on pakko pitää päällä, muuten kommenttiloota täyttyy spämmistä.

En tiedä millaiset traumat tuo Kari Heusala on saanut naisten alusvaatteista, koska ainakin tuntemani alle nelikymppiset naiset käyttävät siistejä, ehjiä ja kauniitakin alusvaatteita.

Alusvaatteilla on tietysti käytännöllinen ulottuvuutensa fyysisyytensä takia, mutta pukeutumisen tutkijana on pakko sanoa, että kauniit (alus)vaatteet auttavat myös henkiseen hyvinvointiin. Näin ainakin ulkonäöstään kiinnostuneilla ihmisillä.

Minulle tosiaan riittää, että mies vaihtaa ne tavalliset ja ehjät puuvillakalsarit kerran päivässä. Heusalan kirjoituksesta kävi kuitenkin ilmi, että miehellä taas moraalinen on oikeus vaatia, että nainen pukeutuu pitsiin ja hörhelöihin MIEHEN TAKIA. Se minusta tuossa mätti.

Naiset yleensä käyttävät paljon enemmän rahaa alusvaatteisiin ihan jo senkin takia, että suurimmalle osalle naisista rintaliivit ovat välttämättömyys. Minäkin käyttäisin mieluummin 70 euroa muuhun kuin pariin rintaliivejä.

Nyt mä sotkin Norpan kommenttilootaa, anteeksi.

Hanna Kopra kirjoitti...

"1. Miehet vihaavat tilanteita, joissa nainen toimii siten, ettei hän muka pidä seksistä. Rakastelun ja orgasmin jälkeen naiset ovat kuitenkin lähes aina hyvin tyytyväisiä olotilaansa. Miksi ihmeessä sitten pitää näytellä inhoavansa seksiä?"

Ja te siis ymmärsitte tämänkin?!

"5. Suurin osa miehistä ei pidä siitä, että nainen ottaa ohjat seksissä. Aktiivinen saa olla, mutta ei kuitenkaan liian määräilevä. Tilanne on sama kuin tanssilattialla. Mies ei halua joutua naisen vietäväksi, koska silloin hän kokee olevansa hiiri eikä mies."

Oletuksella, että JOKAINEN mies on toooooosi hyvä olemaan johtavassa asemassa?! Dooooont tink sou. (Tää jätkähän on …torka!)

"6. Mies voi hakea kalamarkkinoilta lahnan, mutta hän ei missään tapauksessa halua löytää moista sängystään."

Mutta naisista se on suurinta riemua ja toiveiden täyttymys?!?! (V! Tää jätkähän on ihan pahvi!)

"8. Miehillä menevät hermot, kun nainen masentuu omasta kehostaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Mikäli mies menee sänkyyn naisen kanssa, niin ei hän ainakaan siinä vaiheessa kiinnitä huomiota naisen mahdollisiin selluliitteihin tai raskausarpiin. Kyllä miehen keskittyminen on hetken tuomassa nautinnossa, jonka tosin voi pilata naisen rutina omasta kehostaan."

Mihinen ruumilus onkin aina vailla mitään mistä itse mies voisi kokea mitään samaa?!?! (V! Mä en kestä!)

"9. Toisaalta miehiltä menee hermot myös naisten kanssa, joille ulkonäkö on pakkomielle. Seksissä sopii – ja on hiukan toivottavaakin – rähjääntyä. Mies ei kaipaa sänkyyn naista, joka korjailee jatkuvasti meikkejään ja on huolissaan kampauksestaan."

Tai nainen ketään uhoamaan frederikkiläisellä miehisyydellään…

"10. Miehet vihaavat naisia, jotka eivät pidä suuseksistä. Mikäli sukuelimet ovat puhtaat, niin mikä niiden hyväilemisessä suulla on etovaa? Suutelemisessa tulee varmasti enemmän pöpöjä.

11. Miehet vihaavat naisia, jotka ovat liian vakavia. Elämässä riittää muutenkin murheita ihan riittämiin. Pitääkö sitä olla parisuhteessakin aina niin tiukkapipoinen?"

Hyviä kysymyksiä molemmat, mutta miten ne rajoittuvat vain naisiin?!?!

"12. Miehet vihaavat tilanteita, joissa naiset kehuvat entisiä rakastajiaan. Varsinkin ex-rakastajan peniksen pituuden ihannointi ja seksitaitojen jumalointi syö miestä rotan lailla. Eiväthän miehetkään kehu entisten tyttöystäviensä rintavarustusta tai emättimen tiukkuutta. No, ehkä joskus juotuaan muutaman oluen liikaa."

…Oota. Jooo, tää Kari Heusala on TORKA, isolla Teeellä!

Alusvaatteet onkin täällä jo katettu.

"14. Miehet eivät pidä tyhmistä ja innottomista naisista. Elämänhalu ja viisaus näkyvät silmistä. Mikäli silmät ja koko fyysinen olemus on kuin vetelä hammastahna, ei naisessa ole kyllä yhtään mitään eroottisuutta."

Nyt pitää ihan miettiä kuinka TYHMÄ tää jätkä on. Ja itse hyvä sängyssä tai missä vaan…

Ja lopuksi suuri viisaus:

"15. Miehet eivät pidä avuttomista naisista. Aluksi naisen avuttomuus kieltämättä puree, koska mies pääsee itse pätemään, mutta pitemmän päälle naisen avuttomuus on todella raivostuttavaa ."

Prepe kirjoitti...

Aika paljon keskustelua...odotan Biby Cletuksen kommenttia Intiasta. Hän varmasti tietää mistä puhuu...

Norppa kirjoitti...

Tää on niin hienoo!! Kerrankin aihe joka nostattaa tunteita ja avaa sanaisia arkkuja!
Ja Mielitietty, ei hätää, tilaa on ja se on tehty käytettäväksi. :)

nimm. määräilevä jätesäkkikö?

Nimetön kirjoitti...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we have been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] fitted a wish fix for the time being and know how to harness the colossal power of Xrumer and go off it into a Spondulix machine.

We also provide the cheapest prices on the market. Diverse competitors devise charge 2x or consistent 3x and a a pile of the term 5x what we responsibility you. But we have faith in providing prominent mending at a low affordable rate. The unbroken direct attention to of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper surrogate to buying Xrumer. So we plan to abide by that contemplating in recollection and afford you with the cheapest standing possible.

Not only do we cause the greatest prices but our turnaround time for your Xrumer posting is super fast. We will pull someone's leg your posting done ahead of you discern it.

We also produce you with a ample log of loaded posts on manifold forums. So that you can notice over the extent of yourself the power of Xrumer and how we hold harnessed it to benefit your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can trust to see thousands upon thousands of backlinks in behalf of your site. Scads of the forums that your Install you will be posted on have great PageRank. Having your link on these sites can truly expropriate found up some top-grade quality back links and uncommonly aid your Alexa Rating and Google PageRank rating via the roof.

This is making your put more and more popular. And with this better in regard as familiarly as PageRank you can think to witness your site absolutely rank expensive in those Search Mechanism Results.
Traffic

The amount of traffic that can be obtained by harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your site to tens of thousands of forums. With our higher packages you may equivalent be publishing your position to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 post on a popular forum will inveterately rig out 1000 or so views, with signify 100 of those people visiting your site. Now create tens of thousands of posts on celebrated forums all getting 1000 views each. Your traffic will associate sometimes non-standard due to the roof.

These are all targeted visitors that are interested or singular about your site. Imagine how assorted sales or leads you can succeed in with this colossal loads of targeted visitors. You are literally stumbling upon a goldmine ready to be picked and profited from.

Reminisce over, Shipping is Money.
[/b]

TRAVERSE B RECOVER YOUR CHEAPLY BLAST TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

Nimetön kirjoitti...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Idle Downloads With NZB Files You Can Instantly Find HD Movies, PC Games, MP3 Singles, Software and Download Them @ Fast Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...