tiistaina, elokuuta 26, 2008

12-vuotiaiden bikinirajaus

What the wok?! -taas. Tämä oli mennyt minulta kokonaan ohi, jatkan aiheesta vielä mutta koska Hanna laittoi tiivistelmän tuolle toiselle forumille, jatketaan sitä täälläkin.

"Entistä nuoremmille tytöille tehdään bikinirajan karvanpoistoja ulkomaisissa kauneushoitoloissa. Yhdysvalloissa 10–12-vuotiaiden tyttöjen bikinirajaukset lisääntyvät nopeasti ja Ruotsissakin rajauksen saa jo 12-vuotiaana."


Siis mitä he***ttiä? On sitten 12, 32 tai 42, koko turhapäiväisen touhun pitäisi puhututtaa. Itseasiassa koko bikinikulttuurin pitäisi puhututtaa. Samoin kuin missikisojen, ja sen että kaikki nuoret laulajatähdet hyväilevät itseään musiikkivideoissa rinnat tyrkyllä minimaalisessa roiskeläpässä. Esikuvina ja unelmien kohteina.

8 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

"Happamia sano kettu pihlajanmarjoista."

hna kirjoitti...

Mee sä Prepe sinne vahaukseen!

jamido kirjoitti...

Bikinikulttuurin välttää helposti työllistymällä alalle, jossa on kesäsesonki, pitää lomat syyskuussa ja tekee mieluusti iltapäivä/iltatöitä. Lisäksi voi kehittää itselleen kätevän nettiriippuuvuuden tai muun aikaa vievän projektin. Kulttuuri on yhä siellä mutta sinä et.

Cordia kirjoitti...

Jos mä joskus teen musiikkivideon, niin siinä kyllä Naiset hyppii kunnon Michelin-ukko-puvut päällä ja miehet keikistelee gebardistringeissä. Olis vähän tasa-arvoa siinäkin kulttuurissa :)

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Eikun tää on aihe josta mä voisin jatkaa ja jatkaa mutta kyllä sen koko asian pitäisi tajuta jo tosta otsikosta. Mitä 12-vuotias tekee vahauttamassa alapäätään? Tai mitä siellä teksisi 14-vuotias? Tai 16-vuotiaskaan.
Sitäpaitsi se maksaa Helsingissä n. 30 euroa. Maksatko lapsesi ratsastustunnille, vai bikiniraja vahaukseen? Vai opetatko säästämään esim. 200 euron talvitakkia varten, "joka kaikilla muillakin on"?
Ja siis miksei mimmit vois muka olla ööver hot vaatteetkin päällä.

Prepe kirjoitti...

Eikö sullakin ole joku sellainen projekti menossa jossa tähdätään bikinikuntoon....?

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Mun uikkareissa on riittävästi kangasta sekä, ala- että yläosassa.

hna kirjoitti...

Toivottavasti Prepelläkin. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...