keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Hiki lentää - mutta ei kiitos minun päälleni!

Kello soi kuudelta, koska olin sopinut Juden ja Melkin kanssa meneväni Hot Yogan toiseen kokeilukertaan. Oli yllättävän helppo herätä. Ilmeisesti nukuin uneni kevyempää vaihetta. Lyön vetoa, että seitsemältä olisi väsyttänyt enemmän. Itseasiassa heräsin jo puoli kuudelta itsestään, ja pohdin silloin, että pitäisikö nousta, jos puolen tunnin kuluttua nouseminen onkin yhtäkkiä äärettömän paljon vaikeampaa. Laiskuus voitti, ja torkuin vielä puoli tuntia, eikä se niin vaikeaa ollut.
Mietin puuron keittämistä mutta päädyin jugurttiin. Sekin oli luksusta, koska usein aamuisin ei ehdi muka syömään. Mutta nyt kun tiesi tarvitsevansa energiaa, niin viisaasti piti hieman sitä myös keholle antaa. Siinä sohvalla marjajugurttia maistellessani, katsoin myös aamun viestiuinnin. Jännittävää ja hauskaa! Aamuisin siis voisi herätä aikaisin ja katsoa olympialaisia.
Joogassa oli eri opettaja. Oli hyvä kokeilla myös toisenlaista tuntia, mikä ei ollu niin tyyliseni, tai sitten lievä nuivuus saattoi johtua kuitenkin aamuheräämisestä. Silti tunnissa ja opettajassa ei ollut vikaa. Aurinko tervehdyksiä ja kuutasapainoilua tehtiin, ja hyvä niin. Täysstoppi tuli vasta hikeä lennättävästä naapurista.
Salissa on niin kuuma, että kaikki hikoilevat. Salissa on niin kuuma, että pääsääntöisesti kaikki hikoilevat runsaasti. Siksi mukana on pyyhe. Toisilla on kaksi. Hien pyyhkiminen on sallittua. Vieruskaverina myös hyvin toivottavaa. Kävi niin, että tunnin joogailun jälkeen vieressä oleva kaveri(mies, joka muutenkin oli tunkenut liian lähelle), lennätti hikeään päälleni! Siirryin kauemmaksi melko, sanoisinko harmistuneena, kunnes näin että tämä rento luojan luoma, tiputtelee jalastaan hikeään myös mattoni päälle. Se riitti. Rullasin mattoni kasaan, hymyilin opettajalle ja lähdin suihkuun. Tarvitseeko edes sanoa enempää.
Pyyhe. Yhteinen tila. Huomaavaisuus. Hygienia. Järjen käyttö. Tyyppi - kuivaa itsesi!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikenlaisiin joogaajiin sitä törmäättekin.
Herasmiehethän eivät hikoile. Ja tuon blogikirjoituksen jäljiltä tuo tavallisen rahvaan kanssa hikoilu ei kyllä hetkeen houkuttele.

-törmänen-

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

joo, me päätettiinkin mennä seuraavaks sivistyneeseen bodyflowhun. Siellä ihmiset käyvät puhtaina eivät hikoile julkisesti toistensa päälle. tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä toi bodyflow on?

-törmänen-

Anonyymi kirjoitti...

Tatamilla on sentään judogi (judopuku) päällä, mutta kyllä se vaan on hienoa, kun vastustaja alkaa valuttaa mattotilanteessa verta nenästään sun avoimelle rinnukselle ja itse kuristat vielä kovempaa ja lopulta tulee se helpottava antautuminen. Ja nimet passiin..

- fogues

Prepe kirjoitti...

Ystävyys, läheisyys...mihin on kadonnut sun solidaarinenminäsi. Ihmiset on vain erilaisia ja se on pakko hyväksyä.

Horst kirjoitti...

Hiki on laimeaa virtsaa.

Entä sitten paini. Siinä on vain trikoot ja jätkät - tai neidot - ihan hiessä.

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe: läheisyys joo, ystävyys joo, solidaarisuus joo joo joo, päälle hikoileminen puhtaan harrastuksen parissa ei ei ei

Fog:
no passi on aina passi, se on otettava hinnalla millä hyvänsä

Horst: mä en oo nyt ihan varma että mä halusin totakaan täsmennystä asiaan

Törmänen:http://www.bodyflow.info/Bodyflow%20FIN/Lajiesittely/Lajiesittely.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...