keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Ulos kaapista

Otin vaatteeni ulos Kaapista. Oli aikakin. Kaappia ei ole käyty läpi puoleen vuoteen, ja kun kaksi vuodenaikaa on ehtinyt suodattamaan näkö- ja ymmärryskykyä, helpottuu silloin myös maallisen omaisuuden inventaario." Pidän, en pidä, pidän, pidän, pidän eeehkä, en pidä, ei olisi koskaan edes pitänyt pitää, pidän sateella, pidän kesällä, pitäisin jos olisin joku muu...jne. jne".
Isokokoinen muovikassi täyttyi nopeasti. Elämä on taas piirun verran lähempänä järjestystä. Muistettaneen kuitenkin suhteellisuus. Käyttämättömien murtsikkasuksien on hyvä vähän aikaa vielä lepäillä sängyn alla, pariton balettitossu(käytetty viimeksi kolme vuotta sitten) etsii toista, kirpputorikassi lähtee odottamaan jotain kaunista päivää ullakolle, ja viime minuuttien väsymyksen iskiessä taisi jokunen kyseenalaisuus päästä käsien läpi takaisin kaapin hyllylle. Kaksi mekkoa säästyi, jotta ne päällä voi mennä jäähyväisdrinkille, ottaa muistokuvat, ja sitten saattaa ne Hei-hei -laatikkoon.
Urakka oli muutenkin kannattava. Ehkä hieman kadoksissa olleet varakotiavaimet löytyivät. Siellähän ne olivat minne olin ne viime keväänä jättänyt, takin taskussa!
Seuraavaksi vuorossa on Komero. Sen jälkeen Ullakko. Sillon saattaakin jo olla ensi kesä.
ps. 133 yötä jouluun

3 kommenttia:

hna kirjoitti...

Meijänkin tarttis tehdä toi sama. Jopa Mairen. Sit kun jaksais mennä vielä sinne kirpparille… Mennäänkö yhdessä?! Otetaan yhteinen TAI vierekkäiset pöydät. Mä teen mainosplakaatit (niin paljon kuin niistä ennenkään on ollut apua) ja sä voit keksiä sloganin! Nestori ja Jaakko voi tulla kantaan, Maire sisäänheittäjäksi ja Helmi muuten vaan suloistuttamaan. Hinnat alas, kamat ulos!

MinkkiP kirjoitti...

Tervetuloa tekemään täydennyslöytöjä!

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

hna: kyllä. ja samalla aloitetaan kunnallisvaalikampanja!

minkkip: mä näkisin että nyt on niin täydennetty! onks no(o)ra niminen asiakas yks sun suokkarilajike?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...