perjantaina, elokuuta 29, 2008

Viikon varrelta

Viikko on taas ollut erikoinen. Se alkoi musikaalilla, jatkui iltakeikkana Talvipuutarhaan vanhanajan seuraleikkejä leikitämään(aikuisille). Keskiviikkona tuli vihdoin päivitettyä tossutilanne muttei juostua niillä. Ja eilen löysin itseni iltakeikalta tennispalatsilta 20-luvun vaatteissa sulka päässä. Työviikko huipentui vielä kahviin Minkki P:n ja Prepen kanssa. En kyllä muista milloin olisin kieltäytynyt niin ihastuttavassa seurassa kuohuviinistä mutta sunnuntain punnitus painaa niskassa. En kyllä pysty tiivistämään polveilevaa keskustelua. Ainakin viisi omaa juttuani jäi kesken, ja viisi muuta jäi kertomatta koska ei ehtinyt tai muistanut. Mutta tämän kohdan muistan; mitä eräällekin miehelle on opetettu peruskoulussa; "kundit on viisaampia kuin tytöt". Tämän on opettanut kuudennella luokalla naispuolinen opettaja. Koittakaa tytöt sitten mennä naimisiin ja elää naisten opettamien miesten kanssa tasa-arvoisina..

4 kommenttia:

Susi P kirjoitti...

Itse asiassa pienenä tarkennuksena - sä kieltäydyit sampanjasta. (toisaalta kaikki sampanja on kuohuviiniä, mutta tulipa tarkennettua anyways)

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

tärkeä pointti ja entistä pahempi juttu. mä en muista koskaan kieltäytyneeni shampanjasta.

Zepander kirjoitti...

Toi sama opettaja sanoi muistaakseni kans ettei ekalla kerralla voi tulla raskaaksi ja että kuoltua pääsee taivaaseen.

hna kirjoitti...

Musta on ihan fiksua kertoa lapsille totuuksia jo ennen kuin ne niitä tahtoo kuulla. Meidän opettaja tyytyi vaan kertomaan, että: "ainakin kaksi teistäkin on homoseksuaaleja. Itse en toivoisi lapselleni sellaista--". Sekin oli melko jännä hetki. Seiskalla.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...