torstaina, elokuuta 14, 2008

Ja kierroksen kautta Kaappiin

Kyllä kannatti eilen tyhjentää kaappi, tänään se taas täyttyi. Kauanhan siinä menikin. Mutta hyvä näin. Huonompi hommahan olisi ollut laittaa mitään täysinäiseen kaappiin. Minkki P:n ystävämyynti oli ostamista ja myymistä tehoikkaammillaan. Ja luottoakin löytyi vaikka ostosten loppusumma ei ollut ihan pienemmästä päästä.
Jos näytteille asettelemiseen ei oltu panostettu, kompakti sijoittelu korvasi sen. Myös myyjän mielipiteeseen saattoi luottaa. " Ei kannata kokeilla, ei mahdu " on lause jota tavallisessa kaupassa ei usein(valitettavasti) kuule.
Kotimatka oli myös näkemisen arvoinen. Melkein harkitsin ohikulkijan pysäyttämistä kuvan ottamista varten. Dirtkaupunkipyörä, korkkarit ja hame sekä selässä reppu, ja kummassakin pyörän kahvassa isohko ostoskassi.(myytävänä: tyylitaju) Mutta pyörähän on käyttöä varten, eikä katselemista, ja kun se on jokapäiväinen kulkuväline, ei voi olla vaihtamassa vaatteita tunnin välein. Sillä mennään mitä on, eivätkä kenkien korot vaikuta millään tavalla polkemiseen.
Käytettynä ostaminen säästää rahaa ja ympäristöä. Siitä tulee hyvä mieli. Tosin, rahaa olisi säästynyt paljon enemmän jos olisi jättänyt koko keikan väliin mutta luonnollisesti ostokseni olivat pelkästään ja ainoastaan tarpeellista. Paitsi ehkä muutama pikku juttu mutta ne tulivatkin mukaan siltä varalta, että esim. sattuisin kuitenkin tarvitsemaan niitä. Ja kyllähän itsellisellä naisella pitää yksi kimalletoppi olla. Ainakin kierrätetty.

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus
Kierrätys
Kierrätysauto kiertää hakemassa tavarat

ps. ensi joulun jälkeiseen jouluun on enää 498 yötä.

2 kommenttia:

MinkkiP kirjoitti...

Ja sitä paitsi se toppihan tuli kaupanpäällisenä, ;)

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Jo senkin takia kannatti piipahtaa! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...