perjantaina, elokuuta 08, 2008

Sateista

Alunperin toivoin, että olisin voinut viettää lomaa elokuun alussa mutta nyt ei enää harmita. Keli näyttää tänään olevan yhtä kesäinen kuin toisinaan heinäkuussakin. Mietin uudestaan takalokasuojan kiinnittämistä. Hieman turhan tuohtuneena taisin kiskaista sen eräänä pinnailtapäivänä pois. Kura ei ehkä lentelisi niin valtoimenaan, jos lokarin kiinnittäisi takaisin.. (kaikesta oppii - paitsi ei välttämättä) Hyvä puoli on, että lokasuoja kuitenkin on tallessa. Sekin oli jäädä matkan varrelle.
Tässäkin kelissa on puolensa. Ihovaurioita on tullut vähemmän, ihmisiä on hukkunut vähemmän, terassille alkoholisoituneita on ollut vähemmän ja levääkin kertyy Itämereen vähemmän. Kuumasta kärsivillä on ollut helpompaa ja eivätkö sateet vaikuta alentavasti myös sähkön hintaan? Vähemmän piknikkejä tarkoittaa ainakin Helsingin puistoissa huomattavasti vähemmän roskia, ja saattaa kylmemmällä kesällä olla yleisestikin kansanterveydellinen vaikutus. Kun ollaan syöty ja juotu vähemmän, ollaan paremmassa kunnossa syksyllä, ja selviydytään talvenkin haasteista terveempänä.
(kyllä, mielummin olisin ottanut lämpimän ja kauniin kesän)

5 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

HAH. Sähkön hintaan ei vaikuta alentavasti MIKÄÄN!! :-/

Anonyymi kirjoitti...

no ei Suomessa kannata sähkön hinnasta valitella - tervetuloa tänne keski-eurooppaan makselemaan..

Ansku kirjoitti...

Ei ole ilmat mitenkään parhaat mahdolliset täällä Kaliforniassakaan. Ehkä paremmat kuin Suomessa, mutta ei sellaiset kuin täällä pitäisi olla tähän aikaan vuodesta. Kaikkialla vaikuttaa ilmaston lämpeneminen.

Anonyymi kirjoitti...

Sähkön hinnasta on turha keskustella ja spekuloida hintatasolla. Fortumin Lilius on sanonut, että Suomen ja Keski-Euroopan hinnat tasaantuvat ennen pitkää eli tarkoittaa sitä että sähkön hinta vain nousee Suomessa.

Ostakaa Fortumia.

hna kirjoitti...

Voidaanko Liliuskin pyytää piiiitkälle työlounaalle, kun se on ainakin markkinatalouden kannattaja?!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...