tiistaina, elokuuta 05, 2008

Liikkumisen riemua

Kyllä olisi jäänyt hölkkä puoleen väliin, jos ei olisi ollut muita mukana. Tosin olisi tahti ollut vähän rauhallisempikin, jos ei olisi ollut muita mukana. Mutta kiitos Noralle, Kimille ja Kuismalle, jotka lähtivät mukaan ja kirmasivat nuorten vasojen lailla pitkin ylämäkiä. Kyllä taas kannatti. Tuntui tasaisen pahalta. Paluu matkalla huomasin, että ehkä siinä on joku syy, että kehoitetaan harrastamaan vain arkiliikuntaa(ja mitäköhän se on) nutrilett -kuurin aikana. Paukut eivät enää riittäneet fillarilla Alppilan ylämäkeen vaan jäi muutamasta metristä vaille. Ei vaan pystynyt. Ja kyse ei ole edes mistään alppinoususta. Tosin sitä tosi aikuismaista 30 sekunnin spurttailuakin vielä riitti vähän loivemmissa kohdissa, joten ehkä sillä oli jo menty, mitä oli ollut. Nora viisaita sanoja lainaten " mut hei, ens kerralla ei varmasti tunnu näin pahalta". No ei. Ei voi. Ensi viikolla pidempi lenkki.

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Hei, mutta hieno suoritus Norpalta! Ei näyttänyt helpolta, eikä varmasti tuntunutkaan. Toivottavasti täytit tyhjentyneet energiavarastot kotiinpäästyäsi!

Ensi viikolla sitten vähän hitaampivauhtisempi ja pidempi lenkki. ;)

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Jooh, kun sitä energiaa ei sitten kuitenkaan ollut tarpeeksi, vaikka vetelinkin pussillisen sitä liian lantrattua keittoa.
Kotona palkinnoksi tuli jugurtti ja kupillinen sitä samaa keittoa. :)
On tää juhlaa.. ;) Mutta kyllä, ensi viikolla uudelleen! Ja ehkäpä ihan pastaa lounaaksi!

Nora kirjoitti...

Täysjyvä-, kaura- tai ruispastaa sitten! :) Sellaista, jossa on paljon kuitua.

Mun pitää tuoda sulle energiajuomaa, jota voit nauttia liikunnan ohessa!

kuisma kirjoitti...

Kyllä kannatti lähteä taas kerran - ainut minkä ois voinu jättää väliin oli ylämäki spurtit ne oli pikkasen liikaa. Tuntui että meinaa taju lähtee ja kyllä tänään tuntuu lihaksissa.

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

No siis kyllähän mä oon ennenkin juossu(vaikkei uskois), ja jopa tankannut - ennen, jälkeen ja aikana - omaan kyllä ihan monipuolisen juomavyönkin mutta toi nutrilettihomma pääsi yllättämään.
Eikä tässä nyt mitään muuta tulis mieleenkään vetää kuin kuitupastaa. Taidan irrotella ja hemmotella itseäni illalla raejuustopurkillisella ja porkkanaraasteella.. ;)
Mutta sä oot kyllä mun suosikkitsemppari!! Sillä jaksaa pidemmälle kuin Gatoradella ikinä! Kuismalla on vähän vaikeuksia toipua siitä, että sä pystyt nauramaan juostessa.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...