maanantaina, elokuuta 04, 2008

Kaloreita alentamassa

Hyvin kiville karahdellun loppuviikon jälkeen oli aika aloittaa tosissaan kalorien vähentäminen. Eipä silti, tuo torstaina alkanut karikoituminen, jatkuen perjantaille ja vielä sinnikkäiden yllätys ja yllätys -vieraiden saapuminen lauantaina, ovat päiviä ja kaloreita joita en vaihtaisi pois. Kiitos järjestäjille ja taas Ihanille Tytöille - ja..eeh..sympaattisille pojille!
Kaikella on hintansa, ja tällä viikolla se tarkoittaa raejuustoa, vettä, vettä, vettä, vettä, omenoita, nutrilettia, salaattia ja ananasta. Sekä vähintään kolmea juoksulenkkiä.
Aivan parasta oli kun lähellä istuva työkaverini päätti liittyä projektiin vähän niin kuin seuran vuoksi, itsekin vähentääkseen muutaman kilon. Ilahduin, koska on huomattavasti viihtyisämpää syödä omenoita ja juoda vettä jonkun toisen kanssa, kuin katsoa haikeana kuinka koko työporukka painuu yhdessä lounaalle. En tietenkään aio koko viikkoa syödä pelkkiä omenoita ja juoda vettä, ne vain ovat loistava tukilisä, kun muuta ei ole juhlinnasta ja kesästä nauttivalle kropalle tulossa.
Koska työpaikan kaapista sattui löytymään valmiiksi jo nutrilett -pussukoita, oli se hyvä tapa korvata tänään lounas. Nutrilett tuntuu muutenkin järkevältä vaihtoehdolta koska siinä kalorit ovat vähennetty minimiin mutta seos sisältää mineraaleja ja vitamiineja. Paastoamiseen verrattuna tämä tuntuu vielä juhlalta. "Saa" syödä hedelmiä ja juoda vaikka kahvia tai palkita itsensä vaikka raejuustolla, mikä tänään ennen lenkille lähtöä tuntui ihan juhlaherkulta. Ensimmäinen päivä oli siedettävä. Saa nähdä miten urakka jatkuu.
Sitäpaitsi, kuulin huhua varsin luotettavalta taholta, että toinen osapuoli olisi ottanut tavoitteessaan pakkia, ja olisi nyt tavoitteestaan vajaa, mikä taas tuo tervetulleen lisämausteen tähän urakkaan.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Tsemppiä Norppa tsemppiä! Ja tänään palaa taas miljoonia kaloreita!!!

norppa kirjoitti...

Kiits, sä oot supertsemppari! Tänään vedetään nutrilettia lounaaksi ja pingotaan illalla sitten. Jo on kumma jos ei ala lukemat lähteä laskuun!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...