maanantaina, elokuuta 18, 2008

Kätevää mutta helppoa!


Niin kuin joku tarkkanäköinen on saattanut huomata, joskus innostumiseeni ei tarvita paljoa. Tällä kerralla se oli Elovena pikapuuron pakkaussuositus. Olen vältellyt pikamarjaomena(yms)puuroja, koska niissä tuntuisi olevan paljon enemmän energiaa mitä tavallisissa puuroissa. Mutta viikonloppuna "mökillä saa" -ajatustapa antoi köyttä päätöksentekoon. Lopullisesti vaa´an kielen sai kääntymään ajatus jämähtäneen puurokattilan pesemisestä kylmässä järvessä..kummasti alkoi kupissa sekoitettu pikapuuropussi kelpaamaan.
Ja asiaan.
Olen tässä matkan varrella vähitellen ymmärtänyt, että tuotteisiin painetaan tekstejä, jotta niitä luettaisiin. Nyt satuin vilkaisemaan mitä Eloveena-paketin kylkeen on rustattu, ja siinähän neuvottiin sekoittamaan mustikkakeittoa, jugurttia ja pikapuuroainekset. Ja kerrankin tein niin kuin käskettiin. Menestys! Elovena hetki, Valion maustamaton A -jugurtti sekä Mustikkakeitto - mikä loistava yhdistelmä. Nopeaa ja hyvää! Mukaan voi heitellä vielä marjoja jos on puuhastelu-tuulella mutta ehkä kokonaisuuden etu on myös kertakaikkinen helppous.
Tämä tiedoksi ja vihjeeksi niillekin ystäville, jotka yleensä harrastavat niitä pelkkiä hc-mustikkakeitto kuurejaan. Elämästä voi tehdä hivenen hellempää.

9 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Mitä! Onko tosiaan niin että mökillä saa? Onneksi ei sattunut mulle koskalla paikalla olivat vain vanhempia sukulaisia ja mäyrä...

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe: On.

Prepe kirjoitti...

Kiitti. Hyvä tietää. Toivottavasti se mäyrä on vielä siellä ens kesänä.

Anonyymi kirjoitti...

Norppa puhuu asiaa. Itse olen jättänyt vaan sen jogurtin pois turhana lisäkkeenä kokonaan ja vedän aamuisin pelkät vadelmasopat Eloveenan kanssa.

Prepe kirjoitti...

Ok. Jogurtin voi jättää pois, mutta mitä mieltä siitä mäyrästä?

norppa kirjoitti...

no mua huolestuttaa ensinnäkin jo se että yhtäkkiä kummankin mökkimaisemissa on hyppinyt mäyrä.. eikä se tietääkseni ole edes Laten kavereita..

MinkkiP kirjoitti...

Se on Laten pikkuserkku!
Satuitteko muuten näkemään Laten leffaroolin eilen?

norppa kirjoitti...

hemmetti en nähnyt - sitä paitsi mä oon luullu että late on pekingissä! mut mähän oon muuten teettäny pari suurennosta meidän yhteiskuvasta - sinä, late ja minä. haluatko kehyksissä vai ilman? ;D

MinkkiP kirjoitti...

Oih! Mulla on yhdet kehykset tyhjänä sitä varten. Jee!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...