tiistaina, elokuuta 12, 2008

Kuuma iltapäiväharrastus

Koitan unohtaa maailman tuskan hetkiseksi, vaikka kävin siitä eilen tilittämässä jo tuolla toisellakin forumilla. Viimeksi yhtä kova ahdistus valtasi kun Kursk upposi ja pienet pojat jätettiin hautautumaan kylmän meren uumeniin..
No niin. Pinnallisempiin asioihin, ja harrastuskokeiluihin.Minut on melko helppo saada mukaan minne tahansa. Ainakin kerran. Usein toistekin. Etenkin jos ensimmäistä kerrasta on jo kulunut aikaa, unohdan todennäköisesti kaikki pyhät päätökseni, ja olen taas vietävissä jonnekin "uuteen, tosi hauskaan kokeiluun". Tällä kertaa se oli hot yoga. Kun "halvalla sai". Kokeiluviikko vain 25 euroa, ja kun kolme kertaa käy, niin sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin!Mutta niin kuin aina, kokemus on aina kokemus. Tiesin jo alustavasti, että 90 minuutista tulee raskas, koska en ole joogaillut tai voimistellut puoleen vuosisataan mutta suurin elämys oli kuitenkin se uskomaton lämpö. Salissa oli 38 astetta lämmintä ja se kyllä tuntui! Onneksi ohjaaja kehoitti heti alkuun ensi kertalaisia ottamaan iisisti, juomaan tarpeeksi ja pitämään huolta siitä, ettei jengi ala kupsahtelemaan kesken kaiken. Ihan ymmärrettävä varoitus, sillä tottumattomalle tuo helteessä heiluminen - tai heilumatta yrittäminen - todellakin tuntui.Enkä ollut ainoa. Tasaisin väliajoin siellä sun täällä jengiä meni istumaan tai kyykyyn lattialle tasaamaan pulssia.Lajin nimi voisi olla myös Wet Yoga, sillä ensimmäisen 10 minuutin jälkeen alkoi paita liimaantua vartaloon. Puolen tunnin kuluttua, se oli jo litimärkä. Enkä tällä kertaa liioittele. Pyyhe oli välttämätön. Muutaman minuutin välein.Puolitoista tuntia kului kuitenkin yllättävän nopeasti, ja hyvä fiilis jäi. Jos olisi ollut järkevämpi, olisi voinut ehkä aloittaa iisimmältä tasolta.. Huomenna aamulla uudestaan, ja torstai illalla, niin eiköhän tässä tule alle ihan kunnollinen viikko! Kaikenkaikkiaan ryhti tuntuu jo nyt paremmalta, vaa`an mittarikin näytti melko asialliselta.

2 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Norppa: ei muuta kuin heti huipulle vaan! Turha sitä on mitään aloittelijoiden tasoa valita. Sähän menit sinne pelaamaan etkä pelleilemään!

Loimaannorppa, Norppa, Noora kirjoitti...

No niin just! Sitten kun on ensin ylittänyt tasonsa(ja kestonsa)tämän ikäisenä, niin on helppo vanhempana mennä niihin alkeisryhmiin kokeilemaan, miten miellyttävältä joku harrastus tuntuisi alusta aloitettuna.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...