lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Ja Martti Servo ja Napander gaalailee Tavastialla

Martilla on ollut aina erityinen tila tietyn ystäväpiirimme sydämissä. Ja usein siihen Martti-piiriin on myös päässyt/joutunut ihan vapaaehtoisesti vastentahtoaankin. Itse inhosin ensin marttia aktiivisesti mutta tehokkaan aivopesun ja pakkosoiton jälkeen aloin ymmärtämään, että vika olikin asenteessani eikä missään nimessä martissa! Musta Viikonloppu biisiä voi ihan hyvin soittaa työpaikalla joka perjantai(siitä huolimatta, että joka kerta kiellettäisiin).. Marttyyrin aika on mukava silloin jos tunnelma on muuttumassa liian kireäksi ja sellaista tilannetta ei olekaan, ettei Sauna biisi toisi hetkeen rehtiä ja välitöntä tunnelmaa.
Alla olevasta linkistä nyt sitten vaan kuuntelemaan uutta: On kivaa olla tyttö -kappaletta! http://www.myspace.com/marttiservojanapander
Ja keikalle pe 4.5. Tavastialle!

2 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

On helppoa luopua savuisista baari-illoista, on helppoa …maistella tippa viintä vain kerran kvarttaalissa, on helppo olla syömättä haukea tai silakkaa, mutta helppoa ei (todellakaan) ole jäädä kotiin kyseisenä iltana.

Siihen hetkeen sopii Marttyyrin aika, mutta toisaalta myös myös Reimarinvalssi…

Nimetön kirjoitti...

Siistiä! En ole Helsingin ainoa M.Servo fani. Martin uran alussa eräiden Ruisrock-systeemien jälkeen plokattiin se 3*30v synttäreiden solistiksi Maskutalolle. Turussa viikonlopun polttarijuhlien musiikista vastasi lähes yksinomaan M.Servo. Tangossa markkakakkonen ja ykkönen on varma. Hikinen kakkonen..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...