tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Vaatteet puhtaaksi..pähkinöillä

Miten tähän pisteeseen tultiin..en tiedä. Kuulin kuitenkin ehdottavani Judelle tullessamme Rosen-luennolta että poikkeaisimme Ekokauppaan koska haluaisin ostaa pesupähkinöitä... Pesupähkinöitä!(wtf?!)
Nyt mulla on sitten pieniä kangaspusseja ja pähkinän puolikkaita, jotka laitan seuraavan pyykkikoneellisen kanssa koneeseen pyörimään.. Ja kädet kyllä syyhysivät jo heittää kamaa koneeseen välittömästi, koska jollakin tavalla musta on aivan uskomatonta että vaatteet puhdistuvat pähkinöillä! Mutta tiun tikittäessä ehtoopuolella, pelkäsin ettei innostus jaksaisi pitää minua tarpeeksi kauaa hereillä, joten joudun odottamaan yön yli.
Ekokaupassa tuli vähän viherpiipertäjä olo.. Tosin oli vähän sama fiilis kuin ulkomailla kaupassa; mahtavaa tuijotella erilaisia pakkauksia ja katsoa uteliaana mitä seuraavalta hyllyltä löytyy! Myös muiden kaupassa olijoiden tuijotteluun meni enemmän aikaa kuin normi lähikaupassa olisi mennyt. Terveellisen ja ekologisen näköistä tuotetta. Mutta siihen on vielä aikaa että sunnuntain pakestepizzani on toiselta puolelta kaupungia raahattua luomupizzaa..
Maaemon pesupähkinät ovat aito luonnontuote. Ne eivät sisällä mitään keinotekoista. Siksi ne sopivatkin monille allergikoille (kokeile ensin varovasti!) sekä tietysti ympäristötietoiselle kuluttajalle.
Tänään olin siis ympäristötietoinen kuluttaja.

6 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

MIKSEI MUA PYYDETTY EKOKAUPPAAAN!?!?! Mitä noi pähkinät maksaa? Montako pesukertaa ne kestää/tehoaa? Meinaatko kokeilla tänään? Voitko tehdä Kuningatartestin ja julkaista tulokset täällä? Ostiko Judekin? Voisko Judekin tehdä arvion? Voisiko SSK-SKK tehdä ekokaupparyntäyksen ja ottaa selvää, mennä kyselemään, olemaan rasittava?!

Norppa kirjoitti...

HALUAISITKO TULLA MUN KANSSA ENSI EKOKAUPPAAN?
(testituloksia luvassa huomenna, ja TOTTAKAI jude osti, ja mä lupaan sen puolesta että sekin tekee arvion, eikä me mitään rasittavia olla..korkeintaan hieman kommunikaatiollisesti haasteellisia niille joita asiakaspalvelu ei henkilökohtaisesti kiinnosta)

Hanna Kopra kirjoitti...

Lähdemme mielellämme ekokauppaan, vaikka usempaan! Meiltä lähtee vaikka 3/4 osaa perheestä. Mairehan on jo ekolooginen…

Nimetön kirjoitti...

Ja lisää vaatteita pestäväksi olisi tarjolla Kurvissa. Nakkaan setin Lähetystorille lauantaina. Sitä ennen voi tulla tsekkaan jos löytyy jotain.

Prepe kirjoitti...

Norppa,
Odotan viiltäviä kommenttejasi uuden hallituksen ministerivalinnoista. Onko tämä nyt sitä oikeaa oppositiopolitiikkaa kun ei ole vielä mitään tänne ilmestynyt...?

Nimetön kirjoitti...

Mikä siinä on ettei OMASSA blogissa saa kirjoittaa mitä ite haluaa?! Mut joo joo, jos vaikka huomenna kommentoisin porvarien perheonnea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...