sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Ulkoilmaihminen asuu kallioilla

Olen ajatellut muuttaa postini ja osoitteeni lähikallioille. Tai ei niitä laskuja tarvi tuoda. Eikä mainoksia. Paitsi ne kivat mainokset. Ja ehkä ne laskutkin mutta voisko ne ensin avata ja lajitella, ehkä myös mapittaa.
Jos ei voi asua Loimaalla, on hyvä asua Helsingissä. Ja jos asuu Helsingissä, voi asua myös paikassa, josta ei ole liioiteltu matka keskustaan mutta myös yhteys luontoon(lue:grillauskallioihin) on harpottavissa. Ulos pitää pystyä lähtemään nopeasti ilman suurempia rakenteluja. Tosin siellä pitää myös pystyä olemaan ilman suurempia rakenteluja, joten tästä syystä on ymmärrettävä ottaa mukaan tarpeeksi vaatetta, jotain juotavaa, jotain syötävää, jotain luettavaa, jotain puuhattavaa, jotain seuraa tai ihan vain jotain ajateltavaa. Tänään toteutuivat kaikki. Myös mukavat vieraat liittyivät seuraan.

Joutsen.(Cygnus)- on aika äkäinen lintu. Se sähisee ja käy päälle jos ei miellytä. Tänään niitä oli kalliojen lähellä useampikin. Ja päivän kaunein luontokokemus tuli kun joutsenpari lensi matalalta ja kaarsi päittemme yli sivistyneen hillityn kaaren. Kaunista.
Mutta quelle ääni! Pienessä joutsenlammessa ei yhdestäkään tanssijasta tule sellaista mekkalaa kuin oikeista joutsenista! Hivittävä fläpätyskolina! Ihan kuin ladonovi-ikkunamarkiiseja olisi heiluteltu korvan vieressä. Ja kuvasta ei taida selvitä mutta oli ällistyttävää miten joutsen puski reittiään eteenpäin jäänsärkijän lailla. Siinä ei paljon lupaa kysytty.

Ja tuli sunnuntaipuheeksi myös hyeenat. Kuinkas ollakaan. Hyeena on kuulemma kova myllyttämään. En tiennyt. Miesten Jim kanavalla tuli ohjelma, jossa hyeena kävi rähisemään leijonalle. Leijona kiipesi puuhun, hyeena kiipeä, joten bambintappaja jäi voitolle mutta lähipiiri kertoi että hyeenalla on sellainen purasu että oksat pois. Hyeenoita on muuten täplähyeena, ruskohyeena, juovahyeena ja maasusi.
Hyeenat
ovat vahvaleukaisia kissoille ja näätäeläimille sukua olevia petoja ja raadonsyöjiä. T&R; seuraavia lajeja ei löytynyt: Angora hyeena, Rasta hyeena, Pitkäkarva hyeena. kuva: täältä

Ja vielä pitkään askarruttanut kysymys: Voiko kehityskeskustelulomakkeen ensimmäiseen kysymykseen "Miten olet voinut?", vastata: " Ja tästäkö lähtien sua on alkanut kiinnostamaan se?".

6 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Voi toki...toinen vaihtoehtohan on tietenkin että menet kehityskeskusteluun mukanasi "reipas mieli ja ruskea kieli". Ei muuta kun reilusti nöyristelemään vaan!

norppa kirjoitti...

Henkilökohtaisesti musta vaan vois antaa rasti ruutuun vastaukset niin ei tarvis lähtee arpomaan. Sitäpaitsi, mitä sä tätä sivua sunnuntaina luet, etkö sä käytä tähän työaikaasi niin kuin kaikki normaalit ihmiset??!

Minkki P kirjoitti...

Prepe on ilmiselvästi hätääntynyt kun ei löytänyt Norppaa Loimaalta.

Prepe kirjoitti...

Mä elän kato 24/7 netissä. Olin ihan ziis urgh ku kuulin, etse IRCci muka niinku myytäs tietsä Sveduihin ja etziel olis niinku enää svedupettereiden kielt. No onnex se oliki vaan zoukki. Mut aika paha hei. Kui mone muu nuaren elämä oli eile niinku ihan pilall. Mu ainazki!

etu-töölö kirjoitti...

Eikö ole pitkät karvat... eikö?

La Hyene Brune kirjoitti...

"La hyène symbolise la mort ou le maléfice dans de nombreuses régions d’Afrique"

mut joo, on se aika rock.
(ei silti rasta tai angora..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...