tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Munasta kuoriutuu...?

Koska ajatukset pyörivät, hämmästyttävää kyllä, työn ympärillä, pieni väläys täältä Älykkyyskeskuksesta. Meillä on lasissa kasvamassa "Pet". Nyt on mukava tulla töihin kun töissä odottaa kaveri kuoriutumista! (se kuoriutuu kahdessa päivässä, eikä sitä saa nielaista - ikä yli 3 v. suositus)

Ja menin koomapäissäni soittamaan myös erään oppilaitoksen opinto-ohjaajalle, koska eräänkin naisen erikoistumisopinnot laitettiin vuosi sitten vähän jäähylle. Vastaanotto ei ollut niin innostunut ja lämmin kuin olisi odottanut, koska siellä on muidenkin asioita hoidettavana..(miten muka voi olla?) Mutta asiaan kuulemma palataan vielä. Rehellisesti sanoen en tiedä olisinko niin hirveän pahoillani koko sydämestäni, jos vaikka jollain ihmeellä opinto-oikeuteni olisi myyty vähiten tarjoavalle..mutta ainahan sitä voi tehdä näennäisiä ryhtiliikkeitä.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Mikä sieltä kuoriutuu?

Nimetön kirjoitti...

Me ei tiedetä! mut otetaan se kuulemma mukaan huomenna kun lähdetään duuniporukalla syömään..

Nimetön kirjoitti...

Tosi jännittävää! Laita mulle heti sit viesti ettei mun tarvi jännittää koko yötä.

Norppa kirjoitti...

No sehän tässä nyt tuli itellekin mieleen, että pitääkö sitä tulla vielä illalla myöhään tätä kautta, ja taas aamulla tosi aikasin töihin, ettei vaan missaa mitään oleellista?! (stressi.)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...