perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Lenkkiä ja kaipausta

Miten sitä on aina niin suosittu kun ei ole paikalla? Tarkoittaako se sitä että pitäis olla paikalla vähemmän? Vai että enemmän, niin sitten myöhemmin olisi useammasta paikasta pois? Vai miten tää logiikka menee? Koskaan ei kukaan ole yhtä innostunut jos on mestoilla, kuin jos joskus ihmeellä sattuu olemaan pois.
Vai korostuuko innostuksen sisältö, jos itse sattuu samalla ihmeellä olemaan selvänä, ja lähettäjä osapuoli ei ehkä niinkään..? Mutta kyllä tuli hyvä mieli perjantaina kun norpalle laitettiin tekstareita, ihan olisi ollut kaivattu ja oikeati hauskaa nähdä mestoilla!
Mutta zuubi duubi hei.. EKA LENKKI taas takana valovuosiin. TA-DAA! Hyvä mieli, ihan ookoo meni. Lyhyt oli - ja hidasta mut ei ylivoimaista, ja hyvällä hapella meni! Ehkäpä, ehkäpä..tästä vielä tulee jotain ja fenixnorppa nousee tuhkasta! (onks tää kuultu joskus aikaisemminkin..?) No mutta se hyvä puoli levossa, ja erityisesti pakkolevossa oli, että ymmärsi(ainakin vähäksi aikaa), että nyt ei ole mitään väliä pääseekö länkkärille, cityrunille tai stokholmeniin.. ainut millä on väliä on se että pääsee kivalle lenkille, tai esittämään divailmeitä tenniskentälle yhden naurettavan vahinko-onnistumisen jälkeen, ja että kroppa on vahva ja mieli notkea..vai meniks se toisinpäin..
Että terkkuja teille kaikille jotka ruoskitte, piiskaatte(ja nyt ei puhuta niistä messuista), rääkkäätte ja kiusaatte kehoanne...se on välillä ihan ookoo, ja tekee hyvän olon mutta jos on tuntuu pidempään ettei kulje ja on vaan kurja olla, niin jalat pöydälle ja kirja käteen! Myös riippumatto keittiössä tekee keholle ihmeitä. Ottakaa iisiä jengi!!

5 kommenttia:

Miika kirjoitti...

Loistavia neuvoja. Tää lähtis huomenna Prahaan ja ja unohtais tylsät arjen rutiinit, ml. urheilun.

...ja uudelle vuosikymmenelle siirtymisen.

Minkki P kirjoitti...

Voin kertoa että kyllä kaivattiin perjantaina. Ja ruumillista rääkkäystä oli vuorossa sitten sitäkin enemmän lauantaina ja sunnuntaina. Pari siideriä ois voinut jättää väliin sieltä loppupäästä...

norppa kirjoitti...

miika: mä vähän ajattelin suakin tota kirjoittaessani... treenipäiväkirja odottaa merkintöjä ja kroppaa huutaa vastaan.. "what to do". Praha on hyvä! ja ONKS SULLA SYNDET??!!! Ja milloin siitä pienestä pojasta on muka kasvanut joku kolmekymppinen??!(shock!)

minkki p: hei miten meni pelit?? ja otitko sä kaikkien passit??

Anonyymi kirjoitti...

Niin se aika kuule vaan rientää kun on mukavaa. Tiistai on se virallinen päivä, mutta pyrin toki vielä senkin jälkeen säilymään mieleltäni pienenä poikana =)

Liidokkeineen kaikkineen.

Nora kirjoitti...

Lenkkiseuratarjous otettu vastaan! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...