keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Jos vaikka nettineuvojaksi..

Odottaessani Verhoasennpus-palveua eksyin surffaamaan netissä..mikä sinänsä on turhauttavaa, koska en tiedä mitään hyvää mestaa missä hengailla, joten on pakko vain tyytyä blogittamaan, josta aasinsiltana tulikin mieleeni, että pitäisikö sittenkin alkaa nettineuvojaksi, koska itsellähän on aina ne parhaimmat ja oikeat vastaukset:
Asia tuli varsinaisesti mieleen kun ruudulle pamahti oheinen kysymys IL:n nettikysymyksistä Tohtorille: Miten voisin oppia pitämään lenkkeilystä? Raahaudun joka kevät pururadalle, mutta intoni lopahtaa aina muutaman juoksulenkin jälkeen. Kuntoilustani on tullut jo yleinen vitsi perheessämme. Riikka

Johon nettiTohtorin sijaan Norppa voisi vastata alkuperäisestä poiketen:

" Hei Riikka, et mitenkään. Lenkkeily on tyhmää, jalkasi kipeytyvät, koet jatkuvaa huonoa omaatuntoa, joku juoksee kuitenkin lujempaa, Unohda pururata, hanki itsellesi mies joka viihtyy sohvalla, tehkää yhdessä hyvää ruokaa ja kutsukaa myös perheenne nauttimaan yhdessäolosta ja laatuajasta. Voit myös vaihtaa perhettä tai aloittaa blogittamisen, niin kuin moni muu lenkkeilyä välttelevä.

Ehkäpä sitä vois ihan elättää itsensä noilla vastauksilla..eli tänne vaan laittamaan kysymyksiä! Eka vastaus on ilmainen.
Mut mitä mä löysinkään! Päivän linkkivinkki: "Parasta miehelle!" Miehen Tyyli. Ole elinvoimainen ja rohkeasti rehellinen. (ja käytä hugo bossia..)

1 kommentti:

Prepe kirjoitti...

Norppa,

Kiitos erinomaisest linkkivinkistä. Nyt minäkin voin ehkä löytää miehen tyylin ja lopettaa tämän elättelyn ikuisesta nuoruudesta eli luovun farkuista ja rupean käyttämään knallihattua - muuallakin kuin makuuhuoneessa....eiku....Myös parranajo sujuu jatkossa leikitellen. Kovin tyylikkäät noi sivut ei kyllä ollut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...