maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Tyyppi laittaa hösseliksi

Hnna on ainut ja ensimmäinen ystäväni kenen supistuksia olen kuunnellut puhelimessa, ja oli pakko lopettaa puhelu etten olisi rynnännyt paikan päälle hieromaan ystävääni. Hänellä kun on ehkä se läheisempi apu kuitenkin ihan siinä vieressä, eikä siihen varmasti tarvita sillä hetkellä ylimääräisiä. Tosin mä oon hyvä hieroja, ja miesten varaan ei ole aina luottaminen..
Mutta en myöskään ole seurannut kenenkään muun raskautta näin läheltä ja tiiviisti..ja ehkä myös "normaalisti". Pitkäänhän tuleva äiti itsekään ei ollut onkohan hän sittenkään muka raskaana kun oli ihan normaali ja hyvä ja tavallinen. Ja olemme nähneet tiiviisti kaikkien muiden projektien tiimoilta mutta tänään tuli selväksi, että tämä projekti on ottamassa ohjat selkeästi omiin käsiinsä! Tyyppi oli viikonlopun hissukseen, keräsi voimia ja tuleva steiner-koululainen on selkeästi siirtymässä pariimme jo tänään.
Ovat nämä blogit kummallisia. Klikkaat ja luet että ystäväsi alkaa synnyttämään. Oli pakko soittaa. Sanoin, että sorry vaan että soitan ja kyselen mutta "ite kirjoitit". Mitä itse tekisit tämän jälkeen:
8:30 - Supistuksia edelleen samassa rytmissä. Joskus tulee kaksi mukavasti vähän tiheämmin. Se luo …ainakin vaihtelua. Kävin toisen kerran suihkussa ja se limatulppakin löysi kait tiensä ulkomaailmaan. Pakko sen se oli olla. Olen nyt soittanut kolme kertaa Haikaranpesään, vaan kertoakseni etten vielä kuole kipuun. Onhan nuo jotkut supistukset toisia inhampia, mutta kun ollaan päästy 15 sekunttia supistusta, niin jysäri iskee koko vaihteella, mutta jo 30 sekunnin kohdilla alkaa hiljentelemään. Ja meidän sukujen akat ei turhasta valita! Ne on heikot ja miehet, jotka pillaa!
Koko projektin jännittävää ja värikästä etenemistä voit siis seurata täältä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...