maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Aina niin rakentava homokeskustelu

Homo-keskustelua kannattaa käydä aina silloin tällöin. Ja taas sitä käytiin eilen. Eräässäkin kahvipöytäkeskustelussa kävi ilmi että äänestäjällä oli kaksi syytä valita ehdokkaansa. Toinen oli perintöveron poisto, ja toinen homojen adoptio-oikeuden kieltäminen. Ehdokkaan löytäminen on kuulemma vaikeaa koska kaikkien mielestä homous on nykyään niin muodikasta ja siistiä, ja jokainen nainenkin hankkii homokaverin vaan sen vuoksi koska se on niin "hienoo"..
Saman hengenvetoon piti kysyä haastavana muulta seurueelta että "no onks teidän mielestä sit tosi siistii että homot saa lapsia?!"
Keskustelun pitäisi olla nostettu tietylle tasolle jotta sitä voisi kutsua keskusteluksi mutta paremman puutteessa oli osallistuttava siihen mitä oli tarjolla. Halusi tai ei.

Luonnonvastaisuus. " Se nyt on vaan niin luonnonvastaista eikä normaalia! "
- Yksihuoltaja äiti Loimaallakin oli 70-luvulla luonnonvastaisuus mutta ihan hyvin siitäkin on selvitty. Ja jos ei Ylppöä olisi ollut niin meidät keskoslapset oltaisiin varmaan laitettu patterin päälle lämmittelemään ja annettu happee hiustenkuivaajalla..

"Niillä no vain kaksi äitiä tai kaksi isää, eikä sitä toista ollenkaan"
- No entä leskillä, sairastuneilla, toisen vanhemman hylänneillä? Se että on syntynyt heteroparin siittämänä, ei takaa onnellista lapsuutta. Monissa perheissä lapsi joutuu valiettavasti kasvamaan ilman toisen sukupuolen antamaa roolimallia. Joissakin perheissä roolimalli kyllä asuukin kotona mutta se mallin antaminen vai puuttuu

"Se on täysin sen vastaista mitä meille on opetettu?"
- No mulle on opetettu, että jeesus lapsi syntyi naisesta jota ei edes oltu..hmm..lähestytty "siinä mielessä" TAI että ihminen onkin tullut apinasta. Jos ristiriitaisuus "luonnollisuusteoriassa" tulee jo tässä vaiheessa, mikä sitten on se absoluuttinen totuus ja hyväksyntä.

"Homojen lapsia kiusataan"
- Niin kiusataan muitakin.Valitettavasti. värillisten lapsia, köyhien lapsia, erikoisten lapsia, rikkaiden lapsia, hyviä lapsia, huonoja lapsia.. kaikkia kiusataan. Kiusaamiseen pitäisi puuttua, ei homouteen.

Suomessa elää 15 000 lasta kodin ulkopuolella. Lastensuojelulla ja sosiaaliviranomaisilla ei ole tarpeeksi varoja ja resursseja hoitaa tilannetta niin että kaikki lapset tai edes suurin osa saisi onnellisen ja tasapainoisen lapsuuden. Lapsen edun ja oikeuden pitäisi olla etusijalla päätöstä tehtäessä, ei seksuaaliseen suuntautumiseen kohdistuva epäluulo ja syrhintä.
Norja on tiivistänyt asian hyvin:
Tällä säädöksellä ilmaistaan, että lapsen tarpeet on aina asetettava etusijalle. Jokaisella, joka haluaa toimia sijaisvanhempana, on oikeus tulla arvioiduksi. Tärkeimpinä tekijöinä prosessissa pidetään yksilön kykyä toimia huoltajana ja kunkin lapsen tarpeita, ei henkilön seksuaalista suuntautumista tai siviilisäätyä.

4 kommenttia:

hna kirjoitti...

Mä en osaisi kitetyyttää noin hyvin. Multa lähtisi (viritetty)mopo lapasineen pitkin Nelostietä ja olisi jo puolessa tunnissa Kiihtelysvaarassa…

Se ei takaa MITÄÄN, että syntyy heteroille. Takaisikin, niin olisi edes jotain järkeä, muttei vaan takaa. Olla hetero ei tee hyvää ihmistä. Se joka niin luulee, se itseään kusettaa.

Norppa kirjoitti...

En mäkään ois vielä pari vuotta sitten saanut happee.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se vaimoaan hakkaava alkoholista mies on niin luonollinen ja siitä syystä oivallista isämatskua. Oliks se toi mitä meille on opetettu?

hna kirjoitti...

Tai siis ainakin se alkoholista mies on pätevä päättämään MYÖS muiden tai siis toisten aikuisten puolesta asioista, joista kukaan ei voi eikä saa (valitettavasti) alkoholistan puolesta päättää.

Tää on kristillisyyttä. Let mii sei mitä mä ajattelen tästä sivistyskulttuurin jakamasta ihmisoikeuksien oikeudenmukaisesta jakamisesta...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...