keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Aina voi kuvauttaa jalkansa

Tämä äänestyspäivä oli äänestämisen arvoinen. Jake ja H tulivat arabiarannan kautta hakemaan oikein auton kanssa töistä, sen jälkeen pikainen piipahdus Unioninkadun uuteen Spahan, jossa pojat tarvitsivat maalivinkkejä aulaan. Bellavistasta tulee upea. On ihanaa nähdä sankarit vaaleansinisen ja vaalean punaisen maalin parissa. Lauantaina avajaiset.
Unioninkadulta ryntäsimme Jaken valitsemaan Succesiin, joka vaihtuikiin Vaaliruokailuun Sea Horsessa. Yhdessä viihtyvän porukan tunnistaa siitä että kaikilla on nälkä on samaan aikaan, ja jokainen haluaa lakkauttaa Korkeasaaren.
Äänestyspaikka valittiin. Valitsimme "valkoisen talon" eli Sturenkadun postin. Small hässäkkä tuli jo pihalla kun joku oli uskaltanut vaihtaa postin paikkaa rakennuksen päästä toiseen! Huh, parkkipaikka siirtyi ainaki metrin vasemmalle! Pihalla otimme asiaan kuuluvat Ennen äänestämistä kuvat. Sisällä jännitti. Sekä virkailijaa että Maikkista. Mutta hyvin selvittiin. Taidettiin myös kuvauttaa kaikki äänestysjalkamme..
Äänestäessä tulee nälkä. Sea Horse tuntui sopivan juhlavalta demokratian jälkimainingeista nauttimiseen. Oli nälkä. Tilattiin lohileivät. Oli hyvää perusruokaa. Eikä moitetta palvelusta. Kiitos oli ansaittu. Ja jälkkäri syötiin puoliksi. Nostimme maljan onnistuneelle äänestykselle sekä korkealle äänestysiälle. Kaikin tavoin.
Vuoden 2007 äänestyspäivä oli täynnä ystävyyttä, toivoa, hyvän mielen kvarttaalia ja yhdessä tekemistä.
p.s. suksivedonlyönti käy kuumana. Nyt lyödään vetoa sen puolesta ettei norppaa nähdä suksilla enää tänä talvena. (nimm. jo 3 kertaa suksikaupassa)

3 kommenttia:

pasi? kirjoitti...

Äänestysvinkki:
Ei kannata mennä äänestämään jos
äänestyslipuke on hukassa(esim.kotona) ja henkkarit on jossakin(esim. autossa) ja on kiire
ja pitää olla jossakin niinku 15 min. päästä. Mun pitää hioo tota
prosessia vielä litte bit.
ps. mitkä on vedonlyönin kertoimet?

norppa kirjoitti...

nooh siis..miten noi kertoimet lasketaan jos kukaan ei oo lyöny vetoa puolesta..?

ja ps. pelkät henkkarit riittää

etu-töölö kirjoitti...

Wow! VaaliJalat kuva Kiasmaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...