sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Minibrake fiksaa

Eräskin nainen kirjoitti blogia. Ja juuttui paikoilleen. Sai kommentteja. Meilillä ja muutenkin. Sulkakynä raapi kuivaa paperia. Ei kulkenut. Piti antaa olla. Oli flunssaa, kevättä, uutta tukkaa, pääsiäishanukasta(+mel&kim+vanillaice), vanhaa päiväkirjaa, girlylauantaita, korjattavia saappaita ja etsittävä runokirjaa. Kirja piti tilata Turusta. Mutta ei blogimerkintöjä. Vierihoitoa tuli Mairelta.

6 kommenttia:

Minkki P kirjoitti...

Mutta nythän on aikaa ottaa vahinko takasin ja tehdä samalla kertaa viikon merkinnät!

norppa kirjoitti...

Tai ehkä jopa kaksi päivässä! ;)

hna kirjoitti...

Mairen vierihoitopalveluita nyt myös etänä. Meseen vain statuspäälle, niin M tietää.

Prepe kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Prepe kirjoitti...

Et kai sä sinne Loimaalle meinaa asumaan jäädä? Jos huomenna eksyn Loimaan keskustassa niin voinko soittaa sulle ja kysyä neuvoja? Esim. jos olen vahingossa liikekeskuksessa enkä hallinnollisessa keskustassa tai riippuu tietysti siitä kummassa sijaitsee paikallisen pankin pääkonttori, lehmusten reunustaman bulevardin päässä, vapauden aukiolla isä aurinkoisen patsaan varjossa? Vähän kyllä jo jännittää, mutta ehkä lasku on loiva kun kuitenkin kerkeen käydä Säkylässä ja Honkilahdelle ennen Loimaata....

norppa kirjoitti...

Mä jollakin tavalla viihdyn täällä. Sitä vaan sielu lepää ja ihminen on juurillaan. Ideat virtaavat ja feng suit on kohdillaan. Tai kohrillaan. Niinkuin täällä kotiseurulla pruukataan sannoo.
Soita ihmeessä. Voisimme nauttia vaikka kansallisromanttisen lounaan: piapoa ja kakkoa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...