torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Pohkeet maitohapoilla

Olemme tainneet saada Juden kanssa todella suppean läpileikkauksen Helsinkiläisistä rappukäytävistä. Meilahti ja Töölö eivät kerro mitään rappukäytävistä töölönlahden tuolla puolen..
Eilen vedettiin hyvä läpileikkaus takatöölön sivistysrappukäytäviin. En edes osaa matkia sitä kohteliaan huoliteltua "haloota", jota ovipuhelimissa kuuli.. Ja olisi pitänyt kuvata joka ikinen ihanasti väkerretty ovikoriste, rappukäytävän välituolit tai ne jumalaiset sukunimet joita kaupunkimme on täynnä(esim. Kuningas). Mutta huippu oli persialaiset rappukäytävä matot. Eihän sitä nyt hyvänen aika sentään kotiin mennä kengät jalassa! Siinähän tulee kaikenlaisia bakteereja kadulta ja ulkomaailmasta. Kengät jätetään rappukäytävään persialaiselle käsinkudotulle matolle..
Ensimämisessä talossa tuli vielä nelosessa vastaan mäyräkoira ja ajokoira iloisesti häntä heiluen. "tultiin tervehtimään vaalilehdenjakajia henkilökohtaisesti, vuh!" Huom. Töölössä koiratkin osaavat käyttäytyä. Oltiin Juden kanssa hetken aikaa sanattomia. Sinänsä ennätys koska muuten suu kävi taukoamatta Aiheina mm. Rosen, kannattaako poliittinen tiedostaminen tuoda esiin työpaikalla ja meidäthän olisi ammuttu punaisina sata vuotta sitten.
Nyt arvostaa lehdenjakajia, erityisesti ilmaislehden jakajia - ovet ovat täynnä materiaalista valittavia tarroja, joista osasta ei saa selvää, osa on valikoivia ja osa muuten vain nuivia. Ja missään, miiiiiisssääään ei ole hissiä. Pohkeet kiittävät.
Kylttejä omaan kotiin täältä

1 kommentti:

hna kirjoitti...

Niin. Pitääkö tässä kuitenkin harkita muuttoa Töölööseen, että voisi rapussa olla rauhassa tekokukka-asetelma!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...