lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Bikinit ja sukset - sukset ja bikinit

Istun bikinit päällä olohuoneessa ja eteisessä ovat uudet sukset. Kelejä vain ei ole. Tietenkään. Kummillekaan.
Tosin käyn yksipuolisilta tuntuvia lomaneuvotteluja esimieheni kanssa. Talviloma on pitämättä. Kevät tuli jo. Ja pian kesälomat, joita niitäkään ei varmaankaan ole hyvä aika pitää.
Temppu sai kuningataridean(skumppapäissään päivällä), että mähän voin lähteä heidän mukaansa Canarialle ja haki vielä parit bikinit tarjouslaatikosta kaupan päälle. Jostain kumman syystä tähänei nyt löytynyt "päällä" -kuvaa.. Ja toden totta, lenkkeily- ja kirjanlukuloma tämän uskomattoman alkukvarttaalin väliin ei olisi ollenkaan huono juttu. Itseasiassa ajatus lämmöstä ja levosta saa melkein kyyneleet herahtamaan silmäkulmiin.
Minkki P ystävällisesti kysyi tuosta hiihtoharrastuksesta.. ja kiitos, sillehän kuuluu tosi hyvää! Basselta hain sukset. Oli voideltu ja siteet kiinnitetty. Kaupan päälle tuli vielä kiinnitysnauhat. Ihan hyvä sinänsä koska meinasin puhkaista jo muutamien kanssakulkijoiden silmät. Harrastus on siis hyvällä mallilla. Ensinhän hankittiin hanskat, sitten hiihtopuku, ja loppujen lopuksi vielä itse välineetkin.
Lomaa ei tippunut. Eläköön työelämän joustot, henkilökohtainen sitoutuminen, lojaalisuus ja aito välittäminen. On tärkeää että työntekijä laittaa pk-yrityksessä oman henkilökohtaisen osaamisensa ja sitoutumisensa peliin. Tekee työtä yrittäjänä työyhteisössä eikä tuijota kellokorttia liian tarkkaan. Erityisesti tällä alalla ylityöt ja pieni ylimääräinen tekeminen kuuluu työn kuvaan. Hyvä etten ole pois neljää päivää niin yritys pelastuu ja sen mukana työpaikat.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...