keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Voi gsus...

Kannatti herätä tänäänkin! Selvisi taas miksi käyn töissä. Käyn töissä jotta voisin laittaa koko palkkani vaatteisiin, joita auttamattomasti tarvitsen. Tietysti vielä vaatteisiin jotka "hetken ajan kuluttua" sopivat paremmin kuin tänään. Massakausi alkoi naurattaa ehkä asteen vähemmän tänään kuin maanantaina.
Ystismyynnissä on kiva käydä. Ystismyynnissä ei ostamisella ole rajaa. Ystismyynnissä todella säästää ja laittaa rahaa pankkiin(jonkun muun). Ystismyynnissä kaikki vaan on niin järkky halpaa ja hyvännäköistä. Tietty on vielä hauska nähdä Ystiksiä, jotka niin kivasti sanoo että "IIIIiiihaaana! Toi ooon iiiihaaaan täääääyyydellinen!!!!!" "Ja hei toi sun on iiihan pakko ottaa!!"
Tarvitsinko sammaleen vihreän keinoturkisjakun. Ehdottomasti. Entä abouts kymmenen suhteellisen samaa kangasta ja saman väristä(mustaa)trikoopaitaa eri hihapituuksilla ja kaula-aukoilla?Kyyyllä. Entä hassun hauskan, mutta ah niin hyvän näköisen "sadejakun(!)". No tottakai! Tai tarvisinko farkut joiden sopimisesta pohdin vieläkin... Tietty tarvitsin! Koska miksi muuten kävisin töissä ansaitsemassa rahaa.
Suurinta hupia oli myös iso yhteispukuhuone, jossa kelmeän kalpeassa liian kirkkaassa loistevalossa on jo haaste olla puolialasti samaa sukupuolta olevien laiheliinien kanssa mutta kun samaan tilaan saapui laiheliini male, teki se tilanteesta mielenkiintoisen ja päivästä heräämisen arvoisen. (Onneksi työkaverini oli iltapäivällä mitannut takapuoleni metrimitalla asiakkaan pihalla ja todennut että ihan on ookkoo(suora lainaus), niin ei tarvinnut kärsiä epäluulosta ja epävarmuudesta omasta kropastaan.) Raporttia etu-töölöltä "oothan säkin tyttömäinen - tyttömäisyyttäkin on niin monenlaista(suora lainaus)" ja Miss C:ltä odotetaan.

5 kommenttia:

hna kirjoitti...

JAAAHAS! Olisihan se pitänyt arvata. Jotain epäilinkin. "Mun pitää hakea yhdet kamat ennen seitsemää ja vaan tänään". Jotain lieroa arvelinkin olevan kyseessä.

Tosi shoppailuhan on sairaus, jota pitää ymmärtää. Samoin hamsteritauti leviää etenkin näin keväisin (kuin kesällä, syysaikaan, joulun alla ja joulun jälkeenkin) voimakkaana eikä siihen auta käsien pesu.

shopper-norppa kirjoitti...

Hei, silloin harvoin kun pääsee kunnolla säästämään niin silloin pitää yrittää tarrautua hetkeen. Ja pahintahan tässä on että olen erittäin tyytyväinen ostoksiini. (ja tästä hyvästä pitääkin suunnitella seuraavaa hyväntekeväisyysprojektia)Ja vahva huhu liikkuu että toiset on päässy jo samoin tuloksiin.(etu-töölö?)

etu-töölö kirjoitti...

Ostin eilen siskonmakkaraa kun oli alennuksessa 2,99€ -30%, säästö kuukausi nääs.

Aamulla meni 350€, vaatteisiin, extempore.

Minkki P kirjoitti...

Naisella ei voi olla koskaan liikaa kenkiä, farkkuja, laukkuja, paitoja, takkeja... Koska paljon on sen verran että riittää, liikaa on niin paljon että hävettää. Ei mua ainakaan hävetä (kävin samoilla ystiksillä jo päiväseltään, saldo xxx€), hävettääkö sua mukamas?

norppa kirjoitti...

Itseasiassa ei edes hävetä, koska kaikki oli tarpeellista eikä yhtään hutiostosta. Paremmat vaatteet, parempi mieli. Ja kun on parempi mieli, niin sit on kivaa muillakin ;)
Sitäpaitsi farkkuja mulla on liian vähän, vöitä mulla on liian vähän ja kenkiä mulla on iiiiihan liian vähän.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...