torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Loskaa ja pre-teiniä

Se on sitten taas loskaa korvat ja suut täynnä! Sain kunnon loiskautuksen ohi ajavalta autolta syliini, ja siinäpä oli naurussa pitelemistä. Mikään ei piristä päivää niin hyvin kuin puoli ämpäriä likaista sohjovettä pikku kivillä höystettynä rinnuksille! Tai lähes samoilla viivoille pääsi kaksi suosikki pre-teiniä joiden kanssa olisin voinut vaihtaa muutaman sanasen, jos pre-teini ei olisi ollut nopea, ja minä armottoman hidas.
Olin tulossa metron liukuportaita alas, nopea tempoisena ja nykykylttuuria hyvin edustavana, kärsimättömänä ihmisenä, otin vasemman ohituskaistan ja kävelin portaiden liikkuessa alaspäin.(maksimoitu liiketehokkuus) Kunnes yhtäkkiä tunnen hurjan töytäisyn käsivarressani ja kauhukseni huomaan huojuvani alla odottavan tyhjyyden ja tukevan jalansijan välillä!! Kädessäni kassi, en saa tukea mistään ja sekunnin murto-osassa näen jo itseni kierivän holtittomasti 60-kiloisena pommina alempana olevien kanssamatkustajien niskaan. Ohi on viuhahtanut kaiteella liukava pre-teini (2 kpl). joka huutaa "ohhooooh, soooriiiiiiii" ja jatkaa liukumistaan kaiteella.
Pulssini ollessa noin viisituhatta, sain kuitenkin tasapainoni säilytettyä. Ja valitettavasti hengenvaarallinen pre-teini oli jo pelastautunut turvaan päästessäni itse metrotasanteelle.
Mikään ei ole niin vaarallinen kuin oikeasti vihainen ja säikähtänyt 34-vuotias naarastiukkapipo.

9 kommenttia:

hna kirjoitti...

MITÄ!!!??! Mähän olen sa-no-nut, että teinit on vaaaaarallisia kun niiden synopsit on päässä IHAN irrallaan!

Onneksi en ollut mä, koska mä olisin nyt Pasilassa (onneksi tunnen sieltä vartijoita, muista yhteyksistä) TUTKINTAVANKEUDESSA!!

wiki kirjoitti...

Muistakaahan että lapsia (teinejäkin) pitää ymmärtää, heissä on tulevaisuus =)

norppa kirjoitti...

Mä olisin niiiin ymmärtänyt. Mä olisin ymmärtänyt hyvin pitkään, hyvin selkeästi ja vielä artikuloinut huolellisesti sen ymmärtämiseni.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhenemisen oireitako kenties ( ja tuota ei pidä ottaa negatiivisena koska iän karttumiseen liittyy niin paljon hyviäkin juttuja: helppo luotonsaanti jne...) kun nuoriso alkaa risomaan. Kohta se löytyy se ensimmäinen harmaa hiuskin ja sen jälkeen......

hna kirjoitti...

Mua risoo tuuppivat mummot, keski-ikäiset kyynerpäätaistelijat ja hihassa roikkuvat humalaisetviagrakiimasonnit... MÄ olen tasapuolisesti suppee.

Anonyymi kirjoitti...

Mua risoo toi niiiiiiin läppä. Hakemasi sana on niin, korjaa näppis tai opettele kirjoittamaan!

hna kirjoitti...

Pitää käyttää jotain millä erottaa jokin tietty termi, kuten 'niiiiiin' muusta sisällöstä. Ettei käy kuten Matti Vanhasen Susan Kuroselle lähettämässä tekstarissa:

Mites se meni... "Mahassa kihelmöi soitan--" Koko viesti meni ihan hukkaan. Olisi käyttänyt pistettä: Mahassa kihelmöi. Soitan--", niin saisi suomenkansakin selvää sen viesteistä.

Eikä tässä pikavippiyhteiskunnassa pian läheskään kukaan saa mitään luottoa. Eikä voida olettaa, että näppiksenkään korjaajaa enää tähän aikaan perjantaista saa paikalle.

Abi, male spiritus.

etu-töölö kirjoitti...

Vituttaa noin nääs kun ei enää kehtaa liukua kaiteella... ...se kaide ei kuitenkaan luistaisi mun alla, mä vaan istuisin siinä. Aikuisten farkut sux!

hna kirjoitti...

Et ooo siis edes kokeillut, kun et tiedä! Vai johtuuko ettei peffa ole enää yhtä kimmoisa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...