tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Siivouspäivän ja Fengshuin (todella) hidas paluu

Nyt ymmärrän miksi ihmiset pitävät siivousPäiviä. Yksi ilta, tai oikeastaan puolitoista..ei riitä mihinkään. Laskuja, lehtiä, tiskejä, papereita, kirjoja..tavaroita. Muistiin, pinoon, kassiin, laatikkoon..tarviiko..eikö tarvi..onko vai eikö vai. Aloitan yhdestä paikasta, ja jatkan toisesta. Huh huh, pari tuntia menee, eikä riitäkään. Jossain vaiheessa pitää syödä. Pesukone hurraa toista iltaa. Ihan kuin muuttoa tekisi. Eilen flashbackmäisesti muistin että jos on todella vähän kotona, niin on vaan pakko vähentää ja tarttua ihaniin kodinhoidollisiin toimenpiteisiin.
Ja sitte jo puuhan keskellä yhtäkkiä iskee epäilys, tarvitsenko vuoden 2005 sähkölaskua, ja vertailenko kulutusta myöhemmin edellisiin asuntoihin? Tajunnassani jysähtää. Olenko saanut aivopolion??! Ihan kuin yhtäkkiä viikonpäivät lisääntyisivät kuukaudessa niin että ei olisi muuta tekemistä kuin sähkönkulutuksen vertaileminen eri vuosilta. Seuraavaksi täytän excel-taulukkoa lounasruokakulutuksestani...(huom. worst case scenario)
Jatkan organisointia sähköisellä puolella. Vastaan nolona meileihin joita en ole ehtinyt lukemaan, käyn täyttelemässä vaalikoneita, vaihtelemme eri ehdokkaiden linkkejä jaken kanssa, ja symppaan hetken niitä jotka eivät tiedä ketä äänestää. Interwebin ja vaalikoneiden avulla se ei ole helppoa. Eikä edes kovin luotettavaa mikä tuli huomattua vastausten vaihtamisesta ja tulosten epäloogisuudesta. Naama-vaalikone saattaa ajaa saman asian.
Eteisessä odottaa houkutteleva kasa ulosroudattavaa paperisilppua. Ihan jänittää mennä nukkumaan, hyvällä energialla on varmaan ihan riehakkaasti tilaa virrata asunnossani.
Tiesittekö muuten että: Suomen Fengshui ry:n termityöryhmä aloitti vuonna 2000 suomenkielisen fengshui-termistön yhtenäistämisen?! Mä en tiennyt.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...